اتصالات گالوانیزه چیست؟
در لوله کشی طبق نقشه قبلی نیاز به این است که در مسیر لوله تغییراتی ایجاد شود پس برای ایجاد این تغییرات از اتصالات گالوانیزه استفاده می شود.
رابط بین دوشبکه، انشعاب گیری، تغییردهنده ی سایز، پرسه ساخت لوله کشی از کارایی های اتصالات گالوانیزه در خطوط لوله کشی می باشند
این اتصالات برای کلیه لوله های گالوانیزه که به صورت روپیچ دنده ای هستند مورد استفاده قرار می گیرند که مزایای مختلفی از جمله قیمت بسیار مناسب، مقاومت در برابر رطویت و خوردگی، مقاومت در برابر چکش خوری و ضربه و… د ارند.
اتصالات گالوانیزه با برندهای خارجی و ایرانی در بازار موجود می باشند که با کمی تحقیقات و پرس و جو از افراد اهل فن می توانید بهترین برند را انتخاب نمایید.
انواع اتصالات گالوانیزه
- اتصالات جوشی
- اتصالات دنده ای
- اتصالات فلنجدار
اتصالات جوشی: جوشکاری اتصالات گالوانیزه به دو صورت BUTT WELD و SOCKET WELD برای اتصالات جوشی به لوله های پاپینگی از طریق جوشکاری انجام می شود.
اتصالات دنده ای: فقط در سایزهای 10 تا 12 سانتی متر تولید می شوند و این محدودیت سایز یک عیب در آنها به شمار می آید، متصل شدن لوله و اتصالات از طریق دنده هایی که در آنها وجود دارد انجام می گیرد.
اتصالات فلنجدار: به صورت دنده ای و یا جوشی به سر لوله ها وصل می شوند و در ادامه از طریق پیچ و مهره به لوله متصل می گردند، آلیاژ مورد استفاده در اتصالات فلنجدار چدن می باشد که در لوله های گالوانیزه بیشترین کاربر را دارد.
مزیتهای اتصالات گالوانیزه
طول عمر بالا، پایین بودن هزینه تعمیرات، مورد استفاده در دماهای بالا، مقاوم در برابر ضربات، پایین بودن ضریب انبساط طولی، مستحکم در برابر آتش و نفوذ هوا به بدنه لوله ها، مقاوم در برابر فشارکاری بالا.
اتصالات گالوانیزه به صورت درزدار و بدون درز تولید می شوند، روش تولید آنها به این گونه است که فولاد را در مخزنی که حاوی فلز روی می باشد قرار می دهند و سپس بعد از خروج از مخزن آن را سرد می کنند تا مواد به طور کامل به فلز بچسبد و پوشش گالوانیزه ایجاد شود.
اتصالات گالوانیزه به شکل دنده ای هستند که از آهن و فولاد ساخته می شوند و بیشترین استفاده را در صنایع نفت و گاز، خطوط لوله کشی، انشعاب بندی، تغییر مسیر و دکل های برق فشار قوی دارند.