تولید کننده اتصالات فولادی
صنایع فولادی تولید کننده اتصالات فولادی در سال 1369 شروع به کار نمود و پس از کسب تجارب متفاوت به طور گسترده تولیدات خود را در سال 1373 به بازار لوله و اتصلات ارائه نمود .
از انواع تولید کننده اتصالات فولادی ، اتصالات گازی درز دار و اتصالات جوشی مانیسنان را می توان نام برد ، این اتصالات فولادی دارای استاندار ملی می باشند .
مهم ترین تولید کننده اتصالات فولادی :
زانوی گازی (ELBOW ) ، سه راهی گلزی ( Tee) ، سر دنده ( Nipphe ) ، کپ جوشی ( Cap ) ، تبدیل جوشی ( reducer ) و بست های گازی و زرد
تولید کننده استاندارد فولادی به عنوان اولین اتصالات فولادی دارای استاندارد ملی و گواهسینامه ISOO 9001 : 2008 می باشد .
انواع اتصال فولادی عبارت هستند از :
. اتصالات فولادی خشک
. پرچ در اتصالات فولادی
. پیچ در اتصالات فولادی
. اتصال با تا کردن
. اتصالات جوشی وتر
. اتصالات جوش با فشار زیاد
. اتصالات جوشی با کمک جریان الکتریکی
در ادامه مطلب به چگونگی تولید کننده اتصالات فولادی می پردازیم .
در روش اتصال فولادی خشک ، آهن با روش های متفاوت به هم دیگر وصل می شوند و نیازی به ذوب کردن نمی باشد .
برای بالا بردن سرعت در اتصالات فولادی ازپرچ در اتصالات فولادی ، استفاده می کنند ، بدین گونه که پرچ را از بین دو قطعه آهن که سوراخ شده اند رد کرده و سر پرچ را حرارت داده و شکل می دهند ، پرچ در اتصالات فولادی در قطرهای متفاوت تولید می شود .
برای این که دو قطعه فولادی را به هم وصل کنند ، از روش پیچ در اتصال فولادی استفاده می کنند ، به این گونه که روی قطعات فولادی سوراخ ایجاد کرده و پرچ را از آن ها عبور می دهند ، سپس با واشر سر پیچ را بسته و آن را مهره می کنند . این روش دو عیب دارد که می توان به پوسیده شدن قطعات و کارایی نداشتن نقاط دور از دسترس اشاره نمود .
در روش اتصال فولادی با تا کردن که برای ساختن کانال ها ، ساختن آب بندی قعات شیروانی بام ، قطعات فولادی را بدون استفاده از هیچ نوع افزاری به کار برده می شود ، اتصالات را تا نموده و به صورت کاملا منطبق بر روی هم قرار می دهند .
در روش اتصال جوشی وتر ، می توان قطعات را به هر روشی جوش می شود جوش نمود ، در این روش به خاطر پوششی که روی محل جوشکاری انجام می شوذد احتمال زنگ خوردگی وجود ندارد .
اتصال جوشی با فشار زیاد به عنوان جوش نقطه ای نیز معرفی می شود ، در این روش با گرم کردن و فشار وارده زیاد اتصالات فولادی انجام می گیرد ، از معایب این روش می توان به احتمال زنگ خوردگی در محل اتصال اشاره نمود .
برای اتصال قطعات فولادی در ساختمان ، اتصال جوشی با کمک جریان الکتریکی کار برد دارد ، به این صورت که با میله فولادی در بین قطعات فولادی قوس الکتریکی ایجاد می کنند و سپس قسمت های مورد نظر را با حرارت بالا ذوب کرده و به هم وصل می نمایند .
تولید کننده های اتصالات فولادی این اتصالات را با استاندارد های مناسب تولید می کنند زیرا بخش مهمی از اتصالات فولادی می باشند .